If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Prý se chystá nový Batman o synovi Bruceho

Od tvůrců Origins.

Když se studio Rocksteady zařeklo, že po Batman: Arkham Knight (Alza.cz) chce mít od této značky konečně pohov, a když remastery Batman: Return to Arkham (Alza.cz) už jsou venku, usmysleli si asi ve Warner Bros, že by byla škoda nechat práva na tuto komiksovou sérii ležet ladem.

Podle neověřených zdrojů Kotaku se má chystat nová Batman hra, ve které bude hlavní roli vystupovat Damian Wayne, syn Bruceho, netopýřího muže.

Vývojem mělo být pověřeno studio Warner Bros. Montreal, které naposledy stálo za prequelovou odbočkou Batman: Arkham Origins (2013). Od té doby mělo dělat na dlouho spekulované co-op hře Suicide Squad dle filmu, ale ta údajně byla nadobro zrušena.

Zajímavé je, že novým šéfem montrealského studia byl pověřen Stéphane Roy, který předtím pracoval jako výkonný producent Deus Ex: Mankind Divided v konkurenčním Eidosu, což může něco signalizovat o směřování.

Předešlé vedení WB Montreal odešlo v létě, kvůli čemuž se zřejmě nekoná to avizované odhalení zmiňované nové hry ze série Batman, které prý bylo původně plánováno na tento měsíc.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham Knight

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments