Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak snadno si postavíte města v Conan Exiles

A jak je vše zničitelné.

Lednové herní sucho zanedlouho rozsekne Early Access survival akce o jednom barbarovi. Ano, řeč je o Conan Exiles nejprve pro PC a pak pro X1, který vypadá jako kombinace Rust a Ark, dvou populárních hitů ze Steamu.

Funcom před okamžikem publikoval nové video, které ukazuje, jak snadná je stavba měst ve hře. Vybudujete v ní rozličné struktury, dokonce i na svahu kopců, s dřevěnými chodbami a hezky vyzdobenými místnostmi, takže vás bude jejich ztráta později určitě mrzet.

Watch on YouTube

Okolo staveb se totiž v Conanovi vše točí: setkáte se tam s živými přáteli, schováte si tam výbavu, vyrobíte nové předměty. K tomu všemu potřebujete otroky, což je základní mechanismus ve hře. Každý z těchto pracovníků je zručný na něco jiného, což se vám samozřejmě náramně hodí do krámu.

Vše, co ve hře vybudujete, se dá i zničit od ostatních hráčů. Buď hrubou silou rozbíjením nebo rychleji výbušninami. Alternativu pak představuje vztyčení svatyní pro bohy, kteří pak fyzicky demonstrují svou sílu a obrazně řečeno zadupou nepřátelskou osadu do země.

Níže nová infografika od výrobce o všem uvedeném:

Read this next