Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

(Už jarní) Prey se na PC poučí z Dishonored 2

+ nový artwork.

Nikoli na podzim, jak se mnozí domnívají, nýbrž mnohem blíže - už někdy v první polovině letošního roku - se objeví Prey (Alza.cz), píše PC Gamer. Asi o tom něco ví, když ve svém příštím čísle 12. ledna přinese preview - nový artwork je k vidění již nyní na obálce:

Tvůrčí studio Arkane se zaklíná, že se u této obdoby System Shocku nebudou opakovat závažné technické problémy, které v době vydání sužovaly PC verzi jejich předešlého titulu Dishonored 2.

"Ano, byl to složitý start. Ve vývoji her nikdy nevíte, co se přihodí, protože existuje nespočet rozdílných PC konfigurací a nastavení. Bohužel se stalo, Dishonored 2 takto vyšlo, ale nyní už je opatchováno a běží opravdu dobře. Samozřejmě se z toho poučíme a budeme dávat dvojnásobně velký pozor, aby naše nová hra šlapala hladce hned," uvedl kreativní ředitel Rafael Colantonio.

Pro Game Informer slíbil, že u Prey proběhne více testování. Pozitivem je prý i to, že běží na jiném enginu. Zatímco Dishonored 2 bylo na jejich vlastní technologii čerpající původně z id Tech, u Prey bude výhoda, že na CryEngine už řada her předtím vznikla.

Watch on YouTube

Read this next