Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Scalebound nečekaně zrušen

+ UPDATE o konci rubačky s draky.

Ne že by to našince nějak mrzelo, když šlo o hru cílenou spíš na japonský trh. Nemilé je, že Xbox přišel po Fable Legends o další exkluzivitu, když jich tolik zase letos nemá...

Rubací RPG s draky Scalebound, původně oznámené na E3 2014 a zapsané do paměti hrdinou s "Otíkovskými" sluchátky na uších bojujícím s obřími monstry jak z Dragons Dogma, má být prý zrušeno. S touto zprávou přišlo dnes večer Kotaku.

Dle jeho informací z vícero zdrojů doplatila hra od šéfa Bayonetta Hideki Kamiya z Platinum Games na nespočet odkladů. Přesné důvody zatím nejsou známy, ale to samé zaslechli poslední dny i jiní insideři.

Microsoft kupodivu spekulaci nijak nedementoval, jen přislíbil brzké oficiální vyjádření, které zřejmě teď sepisuje. Už předtím z Xbox.com odstranil produktovou stránku se Scalebound ani ho nejmenoval mezi nadcházejícími hity na 2017.

UPDATE 23:00 - MS zrušení hry oficiálně a velmi rychle potvrdil, vedle toho také maže veškerá videa z tohoto čtyři roky vyvíjeného projektu z YouTube. Oficiální stanovisko níže:

"Po zralé úvaze se Microsoft Studios rozhodli zastavit výrobu Scalebound. Tvrdě pracujeme na tom, abychom fanouškům letos doručili úžasný lineup her, v čele s Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves a dalších skvělých hrách."

Watch on YouTube

Read this next