If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Otevřená beta Sniper Ghost Warrior 3

+ Season Pass.

Dát lidem hru vyzkoušet zdarma v hratelné verzi je pro zviditelnění účinnější než ten nejdražší marketing. Vědí to i v polských CI Games, kteří potřebují soupeřit s dřívějším Sniper Elite 4, za nímž stojí britské studio s většími možnostmi i rozpočtem.

Oznámili tedy dnes otevřenou betu Sniper: Ghost Warrior 3 (Alza.cz), která se uskuteční dva měsíce před dubnovou plnou verzí, už 3. února (tedy v měsíc, kdy vychází jejich největší konkurence).

Tato ukázka zahrne dvě mise. V Cut Off musíte infiltrovat komunikační centrum a přenastavit satelit. V Blockout zase bude nutné neutralizovat dobře bráněného válečného kriminálníka. Postup v obou případech prý záleží čistě na vás, jestli uděláte rozruch či budete tišší jako myška.

"Protože se jedná o technický test, vítáme zpětnou vazbu od všech na fórech Steamu," uvedl šéf výrobce Marek Tymiński. Zaregistrovat se můžete na homepage, účast by měla být zaručena pro všechny.

PlayStation Store zase vyzradil, co přinese Season Pass pro Sniper: Ghost Warrior 3. Těšte se do konce 2017 na dva velké singleplayerové datadisky, dvě multiplayerové mapy, dopravní prostředek (bugina), odstřelovací pušku McMillan TAC-338A či luk.

Cover image for YouTube videoSniper Ghost Warrior 3 Gameplay- Slaughterhouse Walkthrough

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Sniper: Ghost Warrior 3

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments