Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 25. ledna

Donald Trump zdraží konzole a hry, novinka od tvůrců Inside nebo české ceny nových bundlů Xbox One S.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Kolegové z britského Eurogameru měli možnost hrát PS4 verzi Torment: Tides of Numenera. Tady je devět minut z hraní.

Watch on YouTube

- Unreal Tournament pořád žije a Epic na tuto hru stále vydává updaty. Do hry přibyl nový Flag Run mód a nová zbraň. Tahle hra nenápadně žije už od roku 2014.

Watch on YouTube

- Final Fantasy XV se dočkalo aktualizace na verzi 1.4. Díky tomuto updatu můžete cestovat do Altissia a účastnit se festivalu Moogle Chocobo Carnival.

Watch on YouTube

- Phil Spencer se na Twitteru chlubí, že už si měl možnost vyzkoušet zahrát si první hru na Project Scorpio a bylo to senzační.

- Když už jsme u Microsoftu, ten chystá nový bundle Xbox One S s hrami Halo Wars 2 a Forza Horizon 3. V Čechách se bude Halo Wars 2 edice prodávat za doporučenou cenu 9 499 Kč s 1 TB diskem. Forza Horizon 3 bundle bude v 500 GB verzi za 7 999 Kč a 1 TB verze za 9 499 Kč. Vydání u nás potvrdil český Microsoft.

- Vydavatel Playdead, který stojí za hitovým Limbo a Inside, včera na Twitteru oznámili, že pracují na nové hře. Koncem minulého roku odešel ze společnosti spoluzakladatel, ale naštěstí si s sebou odnesl 7 milionů dolarů.

- Xbox One čeká aktualizace a zajímavou novinkou bude rozhodně "kopilot". To znamená, že ve hře mohou být dva ovladače přiřazeny k jednomu hráči, což by mohla být zajímavá zábava opilých lidí, ale je určena zejména pro postižené hráče nebo menší děti, kterým mohou rodiče pomáhat.

- Američtí hráči pomalu zjišťují, že by se měli víc zajímat o politiku. Jak se totiž zdá, zvolení Donalda Trumpa prezidentem by mohlo znamenat zdražení konzolí i her. Prezident chce zvýšit importní daně pro společnosti, které nevyrábějí své produkty v Americe. Platilo by to na všechny konzole, které se vyrábějí v Číně, stejně tak na řadu her, které se vyrábějí mimo území USA.

Read this next