If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 27. ledna

SWAT 4 konečně k dostání, Breach a VR části Deus Ex zdarma, SEGA soundtracky na Spotify a řada dalšího.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Jessica Curry, která udělala skvostnou hudbu ke hře Dear Esther, bude moderátorkou speciálního pořadu na rádiu Classic FM o hudbě ve hrách. Pokud jste ten její OST neslyšeli, měli byste to velmi rychle na Spotify napravit.

- Pokud jste fanoušky Nintenda a Zeldy obzvlášť, Nintendo provedlo velké slevy celé série o 30 procent. Platit budou od 26. ledna do 9. února a zlevněné jsou jak Zelda hry na 3DS, tak i Wii U. Zde najdete jejich kompletní seznam.

- SWAT 4 Gold Edition bez jakékoli DRM se exkluzivně objevil na GOG.com. Obsahuje základní hru a rozšíření SWAT 4: The Stetchkov Syndicate. Je to velká událost, protože tahle kultovní taktická klasika od Sierry z roku 2005 nebyla nikde k sehnání. Lidé z GOG museli kontaktovat původní vývojáře, aby hru sehnali.

- Asi se to dalo očekávat, ale už je to i oficiální. Bude možné zakoupit si bundle PlayStation 4 spolu s Horizon: Zero Dawn. Takhle bude vypadat krabice.

- Breach mód a VR Experience pro Deus Ex: Mankind Divided je na Steamu zdarma. Obojí dokonce nevyžaduje ani samotné Deus Ex: Mankind Divided. Deus Ex: Breach původně vyšlo jako mód uvnitř Mankind Divided. Pokud máte Oculus Rift nebo HTC Vive, určitě vás bude zajímat také VR Experience, technické demo, kde si můžete prohlédnout Dubaj, Golem City, byt Adama Jensena nebo kancelář Talose Ruckera.

- Příští týden přijde do Hitmana ultra hard obtížnost. Ve hře se jmenuje Professional Difficulty a odemkne se vám jen u hlavních misí, kde už máte Mastery Level 20. Tady máte seznam, co všechno obsahuje:

- Na Spotify nově najdete některé z nejlepších soundtracků z klasických SEGA her. Stačí zamířit na Spotify a dát hledat jako umělce SEGA a otevře se vám nový ráj na poslouchání.

- Mobius Final Fantasy, mobilní hra zdarma, která vyšla minulý rok, vyjde také na PC a to 6. února. Bude mít vyšší rozlišení a 60 fps, ale jinak nebude v hratelnosti žádný rozdíl. Je také zdarma s mikrotransakcemi.

Cover image for YouTube videoMOBIUS FINAL FANTASY [Windows(Steam®)] Official Trailer

- Psychonauts 2 by podle všeho mohlo vyjít na Nintendo Switch. Double Fine to minimálně nevylučuje, protože chtějí hru vydat na co největším počtu platforem, jak napsali na svém Twitteru.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments