Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hardwarový týdeník hráčů - 4/2017

Facebook má nového VR šéfa, BlackWidow Chroma V2 a For Honor zdarma od MSI.

- Logitech může být s posledním ročníkem designové soutěže Good Design Awards spokojený. Odnesl si rekordní počet ocenění, mimo jiné za herní periferie. Oceněna byla myš G900 Chaos Spectrum či třeba klávesnice G810 Orion Spectrum.

- Hrajte Resident Evil 7? Pokud jste tak ještě neučinili, aktualizujte si ovladače pro grafické karty Nvidia. Vyšla nová verze Game Ready ovladačů. Mimo jiné je optimalizovaná pro betu For Honor nebo předběžný přístup pro Conan Exiles.

- Mechanická klávesnice BlackWidow Chroma je další periferie od Razeru, která se dočkala nové verze. V2 přináší třeba podpěru zápěstí, jenž se připevňuje magneticky, výběr z různých typů spínačů či třeba sloupec makro kláves. Prodávat by se měla už v následujících dnech.

- Chtěli byste For Honor zdarma? Pokud si koupíte základní desku od MSI, tak hru dostanete jako bonus. Do promo akce je zařazeno poměrně dost modelů. Navíc lze kód pro hru získat i v případě, že jste už základní desku koupili.

- Facebook si sehnal nového šéfa pro všechny své VR aktivity, tedy včetně headsetu Oculus Rift. Je jím Hugo Barra, který od roku 2013 působil v čínském Xiaomi a předtím pracoval v Google na systému Android. Oznámení doprovodilo „VR selfie". Jak jinak.

- Pro HTC Vive vydalo přímo HTC pokročilý přehrávač videa. Najdete ho pod názvem Vive Video. Slouží k přehrávání prakticky všeho. Od tradičních 2D videí až po prostorová 360°.

Read this next