Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Resident Evil 7 cracknutý za pouhých 5 dní, Denuvo je pokořeno?

V Denuvo asi začíná panika.

Resident Evil 7 (koupit na Alza.cz) je v prodeji pouhých pár dní a jelikož PC verze obsahuje DRM ochranu Denuvo, neočekávalo se, že by se pirátská verze hry objevila na internetu v nějaké nejbližší době. Trvalo to ovšem rekordních pět dní a funkční pirátská kopie je k dispozici.

Doposud překonání Denuvo ochrany u her trvalo měsíce. Pirátská verze Rise of the Tomb Raider od skupiny CONSPIR4CY se objevila na internetu až pět měsíců po vydání. Pirátská verze Inside byl zatím rekord, vyšla šest týdnů po vydání. Stejné skupině se pak podařilo prolomit Denuvo ochranu i u her jako Doom, Mirror's Edge Catalyst, Deus Ex: Mankind Divided nebo Watch Dogs 2. Pět dní od vydání, to je ale nevídané.

Denuvo samo o sobě nikdy neříkalo, že je jejich ochrana neprolomitelná, ale říkají, že dávají softwarovým vývojářům poměrně dlouhé okno neprolomitelnosti. V podstatě říkají, že Denuvo se nakonec prolomit dá, ale nějakou dobu to trvá. Podle nich měsíce, nyní je to jen pár dní.

Pro Denuvo to může být špatná zpráva i proto, že se říká, že musejí vracet peníze vydavatelům, pokud je hra s jejich ochranou nakonec prolomena.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil 7: Biohazard

Video Game

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments