Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Série Deus Ex je u ledu, další díly jen tak nebudou

Eidos Montreal má spoustu práce.

Jak se zdá, další velká Deus Ex hra v blízké budoucnosti rozhodně nebude.

Square Enix se začíná věnovat nedávno oznámeným Marvel projektům a když se k tomu přičte, že Mankind Divided nebyl žádný obrovský komerční úspěch, série Deus Ex je pro tuto chvíli u ledu. Vychází to z informací Eurogameru přímo ze studia.

To i přesto, že Mankind Divided má spoustu neuzavřených dějových linek, které měly být uzavřeny až ve třetí hře. Z našich zdrojů jsme se dozvěděli, že spousta z těchto linek měla být ukončena už v Mankind Divided, ale hra se rozrostla do takových rozměrů, že musela být osekána. I tak vývoj hry trval dlouhých pět let.

Velká část studia Eidos Montreal pracuje na dalším Tomb Raider, zatímco původní Tomb Raider tým z Crystal Dynamics pracuje na první hře od Marvelu s Avengers. Menší tým z Eidos Montreal pomáhá Crystal Dynamics s Avengers projektem a zatím hodně malý tým připravuje hru podle Guardians of the Galaxy, jak se Eurogamer dozvěděl.

Watch on YouTube

V podstatě to znamená, na pár let mají v Eidos Montreal spoustu práce. a pokud se někdy objeví další díl Deus Ex, bude to ještě hodně dlouho trvat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Deus Ex: Human Revolution

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Deus Ex: Mankind Divided

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments