If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 1. února

Celovečerní dokument k Ghost Recon, Horizon Zero Dawn je hotovo, rekordní čísla Super Mario Run a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Diskové vydání Hitman Complete First Season má ještě jeden trailer než ten, který jsme publikovali včera. A je také o dost zábavnější.

Cover image for YouTube videoHITMAN – What’s In The Box *AS SEEN ON TV*

- Mobilní hru od Nintenda Super Mario Run si stáhlo stěží uvěřitelných 78 milionů lidí. Z těch 78 milionů si 4 miliony lidí zaplatilo unlock poplatek, což je zhruba pět procent. Hra se Super Mariem je k dispozici na iPhone a iPad od prosince a 40 milionů lidí si hru stáhlo za pouhé čtyři dny. K dispozici je zdarma první svět, další je třeba odemknout za peníze.

- PlayStation VR hra Psychonauts už má datum vydání. Psychonauts in the Rhombus of Ruin, jak se přesně jmenuje, vyjde 21. února. Odehrává se přesně po událostech Psychonauts.

Cover image for YouTube videoPsychonauts in the Rhombus of Ruin - 360 View Trailer | PS VR

- Shovel Knight vyjde na Nintendo Switch v březnu. Alespoň to tvrdí oficiální stránka Nintendo, ačkoli to ještě nikdo úplně oficiálně nepotvrdil.

- Final Fantasy XII: The Zodiac Age má už své datum vydání. Square Enix při příležitosti konference oslavující třicet let Final Fantasy prozradili, že hra vyjde v červenci. Jde samozřejmě o HD remaster klasiky z PlayStation 2.

- Hráči Elite Dangerous našli další místo s mimozemskými pozůstatky. Hráči se dlouhodobě snaží najít ve hře důkazy o existenci mimozemšťanů a zdá se, že tvůrci jim něco hodně zajímavého skutečně připravili.

- Horizon: Zero Dawn je už oficiálně GOLD, což znamená, že je hra hotová.

- Ubisoft vydá celovečerní dokumentární film k Ghost Recon Wildlands, kde budeme sledovat osudy skutečných lidí, které ovlivnila drogová válka v Bolívii, kde se Wildlands odehrává.

Cover image for YouTube videoWildlands Documentary Trailer [UK]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments