If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Morrowind se vrací, tentokrát jako přídavek do Elder Scrolls Online

Vraťte se na ostrov Vvardenfell.

V The Elder Scrolls Online budete mít možnost vrátit se na ostrov Vvardenfell, který znáte z Elder Scrolls 3: Morrowind. Bude to díky přídavku The Elder Scrolls Online: Morrowind.

The Elder Scrolls Online: Morrowind nabídne nové dobrodružství jak pro ESO veterány, tak i pro nové hráče. Rozšíření Morrowind přinese řadu novinek a obsahu, jako je obrovská nová zóna, zcela nová třída, více než 30 hodin hratelnosti hlavního příběhu, nové zkoušky a nový 4v4v4 PvP mód.

Cover image for YouTube videoElder Scrolls Online Morrowind Trailer - First Look At Morrowind Location in ESO

Vvardenfell je doposud tou největší přidanou zónou do The Elder Scrolls Online a využívá stejnou geografickou stopu, včetně všech klíčových bodů zájmu, známých z původní hry. Hráči se vydají na nebezpečnou cestu napříč legendárními lokacemi Vvardenfellu, 700 let před událostmi ze hry The Elder Scrolls III, od přístavišť Seyda Neen, přes volkanické pláně Ashlandu, až k hustým houbovým lesům.¨

Nová třída Warden nabídne hráčům možnost vládnout přírodní magií. Warden je zcela první třídou, která byla do hry od jejího vydání přidána. Třída Warden také představí nového bojového spojence, kterým je válečný medvěd. The Elder Scrolls Online je známý pro své masivní otevřené PvP bitvy odehrávající se v lokaci Cyrodiil. The Elder Scrolls Online: Morrowind představí nový PvP mód s názvem Battlegrounds - jedná se o intenzivní 4v4v4 souboje v prostředí podobném arénám.

The Elder Scrolls Online: Morrowind bude vydáno globálně pro PC, Mac, PlayStation 4 a Xbox One dne 6. 6. 2017.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls Online

PS5, Xbox Series X/S, PC, Mac

Awaiting cover image

The Elder Scrolls Online

PS4, Xbox One

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments