Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 3. listopadu

Final Fantasy XV v 1080p60 na PS4 Pro, hack CD Projekt fóra nebo LittleBigPlanet 3 na PS4 zdarma.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Slibovaný PS4 Pro patch Final Fantasy XV vyjde 21. února. Tento patch ve hře zprovozní na této konzoli 1080p se 60 fps a dále je součástí updatu 1.05 časově omezené questy, level cap je zvýšen na 120, počet obrázků ze 150 na 200 a při jízdě v autě můžete používat hudební přehrávač.

- Tyto hry budou součástí PlayStation Plus v únoru - LittleBigPlanet 3 (PS4), Not a Hero (PS4), Starwhal (PS3, PS4), Axtnna: Eended Edition (PS3), Ninja Senki DX (PS Vita, PS4) a TorqueL (PS Vita, PS4).

Watch on YouTube

- CD Projekt RED potvrdil hacknutý jejich starého diskuzního fóra, odkud hackeři získali přezdívky, e-mailové adresy a zakódovaná hesla. Zda jste byli součástí hacku si můžete ověřit na odkazu níže. Zásada? Mějte do každé služby jiné heslo.

- Už vesele běží Kickstarter kampaň na The Banner Saga 3 a jak se dalo očekávat, požadovaných 200 tisíc dolarů se nasbíralo velice rychle. Trojka tedy vznikne.

- Pokud by se někdo bál, že s vydáním Xbox Scorpio se Microsoft vykašle na Xbox One, Phil Spencer vehementně přesvědčuje, že tomu tak nebude.

- Nintendo se může pochlubit obrovským úspěchem jejich Mini-NES konzole. Celosvětově se jí prodalo již více než 1,5 milionu kusů. NES Classic se prodává od 11. listopadu a má v sobě 30 klasických her z NES éry Nintenda.

- Když už jsme u Nintenda, takhle vypadají jejich Nintendo Switch reklamy ze Super Bowlu. Jak se zdá, Nintendo do propagace své nové konzole skutečně investuje velké sumy peněz.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

- Do Injustice 2 byla potvrzena postava Black Canary.

Watch on YouTube

- Dlouho očekávaná "nezávislá AAA hra" Hellblade od Ninja Theory, prý konečně vyjde v roce 2017. Ačkoli to tvrdili už pár let zpátky, takže kdo ví. Poprvé byla hra oznámena v srpnu 2014 a původně měla vyjít v minulém roce.

Read this next