If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 6. února

Devolver Digital bojují proti imigračními banu, PS4 s podporou externích HDD a 60fps PC emulátor Wii U.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Vydavatel Devolver Digital, stojící za Hotline Miami, Downwell a Shadow Warrior, se rozhodli poskytnout demo hry vývojářů, kteří se nemohou účastnit GDC kvůli imigračními banu Donalda Trumpa. Na GDC v San Franciscu vývojáři prezentují své hry, ale pokud jsou ze zemí, které se nelíbí Donaldu Trumpovi, nemohou přijet. Devolver Digital jim tedy umožňují hry prezentovat. Je hezké, jak si herní svět dokáže pomoct v případě problémů.

- Dead by Daylight bude mít fyzickou verzi na PS4 a Xbox One. PC verze této hororové multiplayerové hry je již k dispozici od června na Steamu.

Cover image for YouTube videoDead by Daylight | Launch Trailer

- Poslední Wii U hra od Nintenda, Project Giant Robot, byla zrušena. Pro Polygon to přímo potvrdilo Nintendo. Znamená to, že The Legend of Zelda: Breath of the Wild bude skutečně poslední hrou na Wii U od Nintenda.

- PlayStation 4 bude konečně podporovat externí disky. Tuto schopnost bude obsahovat update 4.50. Ten má v sobě podporu externích USB 3.0 disků až do velikosti 8 TB.

- CEMU, nejnovější verze Wii U emulátoru pro PC, je už schopná spouštět hry v 60 fps a takový Bayonetta 2, Star Fox Zero nebo Mario Kart 8 v 60fps vypadají skutečně senzačně.

Cover image for YouTube videoCemu 1.7.1 | Mario Kart 8 - 200cc Grand Prix Gameplay

- Blizzard zabanoval 22 865 korejských hráčů za hackování. Asi to moc nepomůže, protože v Jižní Koreji hraje většina lidí Overwatch v oficiálních hernách, kde si lehce mohou udělat nový účet a nemusejí si kupovat další kopii hry.

- Budete si moct zahrát Rocket League ve skutečnosti. Zag Toys vyrábějí autíčka, se kterými můžete hrát autíčkový fotbal u sebe doma.

- Do Total War: Warhammer přibude editor map a má název Terry. Nyní je v beta verzi a plná verze by měla vyjít co nevidět.

- EA vydalo trailer ukazující preorder exkluzivity Mass Effect: Andromeda, které dostanete při předobjednání.

Cover image for YouTube videoMass Effect: Andromeda | Preorder Trailer | PS4

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments