Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - čtvrtek, 9. února

Lords of the Fallen pro mobily, nové mapy do Gears of War 4, podpora starších CPU u Resident Evil 7 a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- EA potvrdilo, že až FIFA 18 bude k dispozici na konzoli Nintendo Switch. Půjde o speciální verzi, na které bude dělat vývojářský FIFA tým ve Vancouveru a bude využívat všechny možnosti Switch konzole.

- Harmonix oznámili, že pokud máte Oculus Rift, můžete si zahrát Rock Band VR. Hra je zatím oznámena exkluzivně pro tyto VR brýle a vyjde 23. března.

- Lords of the Fallen, akční RPG, které vyšlo na PC a konzole, bude mít svou verzi také pro iOS zařízení a Android. Hra vychází již dnes za cenu 10 dolarů. Mobilní verze hry má 12 lokací, 30 typů nepřátel a 12 bossů. Také 60 zbraní, 15 amuletů a 80 bitev.

Watch on YouTube

- Prezident Nintenda v rozhovoru pro TIME potvrdil, že konzole Nintendo Switch už nebude mít internetový prohlížeč.

- Gears of War 4 dostane dvě nové mapy. Budou součástí velkého únorového updatu a jmenují se War Machine a Impact Dark.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

- Nový update Overwatche na Public Test Region serveru obsahuje server browser a capture the flag. V tomto videu se o všech změnách, které míří do Overwatch, mluví s šéfem Overwatch, Jeffe Kaplanem.

Watch on YouTube

- Resident Evil 7 bude mít nový patch, který přidává podporu starších procesorů. Abyste mohli hru spustit, už nepotřebujete procesor, který má v sobě SSSE3 SIMD instrukce, což rozšiřuje nabídku možných CPU, které hru spustí.

- Veřejná alfa Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr bude k dispozici od 10. února. Alfa má název The Founding a bude k dispozici na této adrese.

- Od včerejška je v Pokémon Go k dispozici Valentine's Day událost. Pokémoni jsou do růžova, takže jdou lépe najít a ve vajíčkách se budou více objevovat některé druhy pokémonů. Při chytání budete mít dvojnásobek candy a Lure moduly budou fungovat šest hodin.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Lords of the Fallen

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments