If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Vychází lovecká hra The Hunter: Call of the Wild

Rezervace z amerického severozápadu.

Série The Hunter od Avalanche Studios existuje už od roku 2009 a její nejnovější přírůstek se jmenuje Call of the Wild. Do uvedení zbývá pouhých pár dnů, a tak tvůrci představili trailer se záběry z druhé hlavní lovecké rezervace, která vás zde čeká - Layton Lake District. Má být kompletně složen ze záběrů z hraní na enginu Apex (Avalanche Studios Open World Engine) s úrovní detailů, jaké jste prý dosud v žádné lovecké hře nespatřili.

Cover image for YouTube videotheHunterTM: Call of the Wild - Layton Lake District

Oblast Layton Lake District je umístěna do prostředí amerického severozápadu a jde o výraznou změnu oproti poklidným podzimním tónům dříve oznámené lovecké rezervace Hirschfelden. V tomto rozsáhlém kusu panenské přírody, který je charakteristický hustými borovými lesy a zasněženými horskými svahy, žije množství majestátní zvěře, například losové, jeleni běloocasí, wapiti západní, medvědi baribalové a další.

V arzenálu najdete celkem čtrnáct unikátních základních zbraní, od dalekonosných pušek až po tiché a přesné luky či pohotové pistole. Některé z nich si můžete navíc dovybavit optikou a měnit v nich různé typy munice. Používání zbraní si lze uzpůsobit také rozvinutím sady dodatečných schopností, jako je například snížení zpětného rázu nebo rychlejší nabíjení.

Výrobce dále ohlásil, že hra bude ihned při svém spuštění podporovat technologii sledování pohybu očí Tobii: "Tato úžasná technologie umocňuje význam jednoho z nejdůležitějších loveckých smyslů a činí z něj ještě podstatnější část herního prožitku. Prozkoumávejte svobodně své okolí a nechte se zcela pohltit zdejším světem."

Vydání The Hunter: Call of the Wild pro PC je připraveno na 16. února 2017, cena je nastavena na 30 dolarů a chybět nebude ani podpora dodatečných balíků DLC. Hru vyvíjí studio Expansive Worlds a distribuci zajišťuje astragon Entertainment - více na homepage.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Hunter

PC

theHunter: Call of the Wild

PS4, Xbox One, PC

See 1 more

theHunter: Primal

PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments