Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Poznejte herce z Kingdom Come

Mladý šlechtic.

O domácím středověkém RPG vás zajímá s prominutím každé up*dnutí, takže se vyplatí vědět o právě zveřejněném Weekly Torch od Warhorse Studios.

Předmětem zájmu se stal Luke Dale, britský herec, který přijel do Prahy, aby se podílel na natáčení motion-capture pro Kingdom Come: Deliverance (Alza.cz).

Přiznal, že s touto prací neměl dosud zkušenosti, takže ho bavilo prvotní pořizování podkladů pro cutscény ve hře. Pochvaluje si, že všichni ve studiu jsou přátelští a dobře se s nimi spolupracuje.

Jeho postavou je Capon, teenager, mladý šlechtic, který pořád ještě zjišťuje, jaká je jeho zařazení ve světě a kým vlastně je. Někdy provádí experimenty a zajde příliš daleko.

To prý ve hře vytváří neuvěřitelné situace, které mu ovšem nezařídí respekt, když je členem královské rodiny. Je náladový, znepokojený, chce všechno hned a má se toho ještě hodně co učit, aby se mohl stát princem.

Oblíbenou scénou herce prý je, když na věži recitoval Shakespeara dívce, kterou údajně miluje. Po celou dobu však Henry musí hlídat, aby ho nenašel jeho otec. Bohužel se prý do finální hry nedostala.

"Jinak se mi líbí, že máte různé možnosti řešení, to v jiných odvětvích zábavního průmyslu není běžné," zopakoval starou známou výhodu her Luke Dale.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments