Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kdy se odemkne Horizon pro všechny?

+ úžasné obrázky, fps, trofeje.

PS4 exkluzivita, jejíž recenze po rychlých proběhnutích a ve světě vylezou už zítra v devět hodin ráno (u nás úmyslně až v době vydání do obchodů), je logicky středobodem zájmu.

Sony proto uznala za vhodné dát na vědomí, kdy se očekávané Horizon: Zero Dawn zpřístupní běžným smrtelníkům. Z PlayStation Store budete moci pre-loadovat 48 hodin před oficiálním vydáním, tzn. Američané to mají jisté na 26. února.

Watch on YouTube

K samotnému odemčení pre-loadované digitální verze (nemluvíme zde o krabicovkách) dojde úderem deváté hodiny večerní pacifického času dne 27. února. V Evropě je oficiálním datem 1. březen (Alza.cz).

Pozitivem je, že day 1 patch má na dnešní dobu směšných 250 MB, avizovali Guerrilla Games. Krapet rozdíl oproti těm 248 GB u Gears of War 4 PC před pár dny.

Dle uživatele Redditu s přezdívkou Lordridude běží Horizon po technické stránce velmi slušně, ve stabilních 30 snímcích za vteřinu bez žádných zpomalení. Bohužel zámek na 30 fps se týká i těch, kteří mají doma PS4 Pro, ale není vyloučeno, že to později změní patch.

Seznam šestapadesáti dosažitelných trofejí ze hry je zde. Níže ještě nějaké vytípané obrázky, které vás navnadí:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Horizon: Zero Dawn

PS4, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments