Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pondělí, 20. února

State of Decay 2, úspěšný Paradox, DLC Watch Dogs 2, audit zpravodajství...

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru. ¨

- State of Decay 2 bude industriálnější než jednička, doložili Undead Labs dalším konceptem, byť zůstane i venkovské zasazení.

- Akce Sony s možností hrát multiplayer na PS4 po jeden týden (17. - 23. února) zcela zdarma (bez PS Plus) se bohužel týká jen Američanů.

- E3 konference Bethesdy proběhne opět v neděli odpoledne před výstavou, ve stejný den jako ta od Microsoftu, kterému se vysmála za její imitaci.

- Paradox Interactive se i v roce 2016 velmi dařilo, když jim tržby vzrostly o 8 procent a provozní zisk o 27 procent. Vděčí za to hrám jako zejména Stellaris a Hearts of Iron 4, které získaly rozšíření a podílely se na zvýšené komunikaci mezi vývojáři a fanoušky, což zařídilo jejich větší zapálení na všech kanálech.

- Remaster kolekce Crash Bandicoot dorazí na PS4 dne 30. června a bude stát 40 dolarů. Obsáhne nové nasvícení, animace, filmečky vylepšené pro 4K a PS4Pro, i remasterovaný soundtrack.

Watch on YouTube

- Resident Evil 7 zařídil, že Američané v lednu více utratili za krabicové hry, zatímco odbyt konzolí klesl.

- Watch Dogs 2 Human Conditions DLC se na PS4 objeví 21. února a má jít o dosud největší přídavek, který přidá pět hodin hraní. - tři nové DedSec operace a Elite Co-op výzvu s nekonečnou znovuhratelností.

- YouTuber PewDiePie našel viníka jeho posledních problémů: prý za ně mohou mainstreamová média, která se do něj trefují a vytrhávají věci z kontextu. Zajímavé je, že minule je potřeboval, když falešně sliboval, že smaže svůj kanál po nárůstu odběratelů...

- Italský Amazon listuje Splatoon 2 až na 15. srpna.

- ARK: Survival Evolved se jen na PS4 prodalo už přes milion kusů.

- EA začali nabízet roční předplatné služby Origin Access (za 30 dolarů), stejně jako to umožňují na X1 u EA Access, předtím to šlo jen na kratší období.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments