Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

The Division 2 zatím ne, namísto něj AAA hra dle Avatara

Překvápko UbiSoftu + zkušebka.

Přesně v den, kdy vyšla zkušební PC/PS4/X1 verze rok starého bestselleru The Division (Alza.cz) s přístupem k plné verzi po dobu šesti hodin nebo do dosažení 8. levelu zkušeností, i v den vypuštění DLC The Last Stand a patche 1.6 (nové oblasti, mise a zbraně zdarma), přišel UbiSoft s nečekaným oznámením.

Watch on YouTube

Studio Massive Entertainment, stojící právě za touto týmovou akcí ze zamořeného New Yorku, bude vést vývoj nové AAA hry na motivy filmového univerza Avatar. Vděčí za to uzavření spolupráce s Lightstorm Entertainment a Fox Interactive (resp. jejich nově otevřené herní divize).

Zdá se to být skoro spojení snů: tvůrci The Division, které loni v březnu trhalo rekordy herního průmyslu + nejvíce vydělávající film všech dob, jehož čtyři pokračování se nyní připravují. Hra z nich má částečně čerpat, když se vše chystá bok po boku. Má se ponořit do světa Avatar nějakými "vzrušujícími a inovativními cestami".

Režisér James Cameron dal tomuto partnerství zelenou poté, co zhlédl raný prototyp hry běžící na vlastním Snowdrop enginu (jako The Division a jako prý spousta ještě neohlášených budoucích titulů od UbiSoftu). Prý byl ohromen silou této technologie a vášní vývojářů, takže si je jist, že jsou těmi pravými pro uvedení nebezpečí a krás Pandory do života, pochopitelně včetně unikátního terénu a polozvířecích obyvatel.

Datum ani název hry zatím neznáme, lze tipovat příchod společně s premiérou druhého filmu v prosinci 2018. Massive nyní houfně nabírají posily, níže oznamovací deníček:

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tom Clancy's The Division

Video Game

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments