If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přiblížen dodatečný obsah Ghost Recon Wildlands

DLC zdarma, 2 datadisky atd.

Stalo se nepsaným pravidlem a nikdo proti tomu už ani moc neremcá, že podrobnosti o Season Pass jsou avizovány ještě před základní hrou. Cílem toho je ujistit hráče, že koupí neudělají chybu a že jejich hra časem nezemře.

Ghost Recon Wildlands zůstane věrné politice UbiSoftu a základní hrou to 7. března (Alza.cz) neskončí. Naopak. Počítá se nejprve se zdarma dostupným PvP updatem (s týmovým bojem čtyři na čtyři) a pak se dvěma velkými placenými rozšířeními.

Cover image for YouTube videoTom Clancy’s Ghost Recon Wildlands: Post-Launch & Season Pass (DLC) | Trailer | Ubisoft [NA]

V prvním DLC Narco Road musíte infiltrovat gang pašeráků a získat důvěru jejich vůdce soutěžením v závodech a výzvách. Druhé DLC Fallen Ghosts se zase bude točit o úprku vaší jednotky od havarované helikoptéry, přičemž na stopě jim budou noví tuzí nepřátelé.

Budete-li mít Season Pass, obdržíte předčasný přístup k oběma DLC, i k dalšímu obsahu: The Unidad Conspiracy Missions (destabilizace vztahů mezi kartelem a vládními vojsky), The Peruvian Connection Pack (znáte z předobjednávek) či exkluzivnímu dopravnímu prostředku (typický bolivijský minibus).

Těšit se můžete i na další zbraně (AK-47 s větším zásobníkem, Unidad LMG s červeným zaměřovačem či zlatou Santa Blanca M1911). V neposlední řadě získají majitelé Season Pass permanentní bonus nárůstu zkušeností o pět procent či kredity na kosmetické úpravy, srovnatelné s těmi, které jsou k nalezení během normálního hraní.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments