Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

O propojení singlu a mulťáku Mass Effect

+ letmo o editoru postav.

Po nečekaném zrušení multiplayerového testování veřejností - protože by prý bylo zbytečné, když už dostatečně proběhlo interně ve studiu - o ochutnávku této části Mass Effect Andromeda (Alza.cz) nepřijdete.

Producent Fernando Melo se rozhodl nasdílet pár ukázek z úvodního rozhraní MP, kde si vyberete postavu a přizpůsobíte si ji k obrazu svému. Máte si prý představit, co vše lze dělat s kolečkem pro změnu barev.

EA také objasnili, jak bude fungovat zkušební, desetihodinové verze hry pro členy služby EA Access: "Můžete hrát singl, jak se vám zlíbí, ale po dosažení určitého bodu v příběhu je další postup uzamčen, čili nelze pokračovat, ale můžete dál prozkoumávat herní svět či restartovat hru". Mulťák půjde hrát bez restrikcí.

V plné verzi Andromeda bude jinak provázán mulťák se singlem specifickým způsobem: za zkompletování MP misí získáte odměny použitelné v kampani, např. bedny s něčím pro výrobu předmětů. Ty ovšem lze získat i alternativním způsobem bez jakéhokoli hraní MP, a to posláním tzv. Strike Teams řízených umělou inteligencí, aby dané mise splnili. Tvůrci dále ujistili, že v kampani žádné mikrotransakce nebudou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect: Andromeda

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments