Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Předvedení PC efektů z Ghost Recon

Poprvé s ušlapanou trávou.

Že bude počítačová verze vojenské taktické akce UbiSoftu vypadat parádně, to víme už z dojmů z nedávné bety.

Nyní Nvidia uvolnila speciální video věnované grafickým efektům v PC verzi Ghost Recon Wildlands (Alza.cz). Spolupracovala prý s vývojáři, díky čemuž se ve hře vyskytuje celá řada moderních technologií, které zvedají laťku opět o kousek výše.

Watch on YouTube

Vše, co vidíte, prý bylo zaznamenáno ve 4K a 60fps. Stíny od objektů a kopců prý nikdy nevypadaly lépe, sebevědomě tvrdí výrobce, s odkazem na řešení Nvidia HBAO+. Pokud zrovna nebudete zaměstnáni bojem, můžete zase obdivovat volumetrické nasvícení, kdy paprsky slunce prochází mezi stromy v nižší nadmořské výšce, ve vesnicích či skrz okna kostela.

V otevřeném prostoru prý vojáky obklopuje realistická tráva, včetně vylepšené fyzikální interakce s postavami, takže když se postava někudy projde, tráva tam zůstane ušlapaná. Wildlands mají být první hrou, v níž je tento "Turf" efekt přítomen.

Nechybí ani podpora Nvidia Ansel, nástroje, se kterým zachytíte fascinující panoramata či vyhlídky v 360 stupních. PC verze Ghost Recon nebude nikterak zamčená, půjde v ní přenastavit ovládání, uživatelské rozhraní i si rozumí s výstupem na více monitorů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments