Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Skylanders Imaginators pro Switch pouze portem z PS3/X360

Zklamání.

Co naplat, že se přední obchody jako americký GameStop snaží pomoci startu riskantní konzole od Nintenda výroky typu, že to v pátek údajně byla "jedna z nejsilnějších premiér za posledních pár let". To hlavní byly, jsou a budou hry, kde to krom desítkové Zeldy dost pokulhává.

Uživatel NeoGAFu nyní upozornil na další problém, o kterém se ještě nevědělo: hra Skylanders Imaginators pro Switch (Alza.cz) má být pouhou konverzí ze starých konzolí PlayStation 3, Xbox 360 a Wii U. Tedy ob dvě generace zpátky, pokud budeme PS4 Pro a Scorpio brát jako aktuální (letošní) generaci a přes tři roky staré PS4/X1 za tu předešlou.

Podle srovnání na obrázku a na videích není vidět žádný rozdíl oproti PS3/X360 verzi, oproti tomu Skylanders na PS4 mají mít vegetace i stínů.

Byla to lenost Activision při portování, nebo spíš snaha vycházet z nejblíž výkonných konzolí (PS3 / X360 / Wii U)? To se asi hned tak nedozvíme, ale jen to dokládá, jakou váhu přední vydavatelé věnují startovnímu lineupu. A možná to i odpovídá na dotaz, proč Bethesda raděj nechce specifikovat, z které verze bude čerpat Skyrim pro Switch.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Read this next