Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Quake Champions je hybridem mezi Free-2-Play a placenou verzí

+ představení arény.

Nejčastější otázka ohledně návratu klasiky je konečně rozlousknuta. Nebude to ani ryba, ani rak, nýbrž něco mezi.

Quake Championship bude balancovat na hraně mezi Free-2-Play modelem a klasickou placenou plnou verzí. Vyplynulo to z dnešního odhalení Tima Willise z id Software pro Polygon.

Kdokoli tedy bude moci hrát zdarma za jedinou postavu jménem Ranger. Ostatní šampiony si půjde odemknout buď dočasně normálním hraním (pořídit za herní měnu, tzv. favors), nebo natrvalo zakoupením Champion Packu za pevnou cenu.

Máte tak mít na výběr, co vám bude sympatičtější: jestli to pojmete jako výzvu a zkusíte hrát co nejlépe, abyste byli odměněni herními penízky a dostali další obsah. Nebo si odemknete veškerý obsah ve hře, jako by šlo o běžný placený produkt.

Watch on YouTube

Důležité je, že to nebude placení za jednotlivé postavy za pár šupů. Mapy a všechno ostatní budou obě verze sdílet, ať hrajete jako F2P či jako uživatelé plné verze.

Připadá nám to jako docela fajn nápad, byť zatím nevíme, jak dlouho člověku vydrží to časově limitované odemčení dalších postav obyčejným hraním, ani ještě neznáme prodejní cenu zbytku hry či termín.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Quake Champions

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments