Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Skoro hodina hraní Mass Effect Andromeda

+ mise o loajalitě další postavy, procházka po lodi.

Z blížícího se vesmírného opusu od BioWare se toho poslední dny objevuje tolik, že bychom museli být fanstránkou jen o jediné hře, abychom stíhali vše dokonale pokrývat. Ovšem něco by zapadnout nemělo: téměř hodinový stream, odvysílaný včera večer na Twitch a nyní dostupný ze záznamu:

Watch on YouTube

Mass Effect Andromeda (Alza.cz) tam komentují a hrají kreativní ředitel Mac Walters společně s producentem Michaelem Gamblem. Uvidíte, kterak mužská verze hrdiny přistane na radioaktivní pouštní planetě Eos.

Sice se snažili vyvarovat vyložených spoilerů, ale při tak dlouhém hraní se jim úplně vyhnout nedalo, když prozkoumávali prostředí, jezdili s vozítkem Nomad, vyráběli výbavu, bojovali s nepřáteli, prohodili řeč s parťáky a nastínili úryvky z příběhu.

Watch on YouTube

Aby toho nebylo málo, na PAX East zase BioWare předvedli půlhodinu z mise o loajalitě Liama Kosty. Vyznačuje se trochu odlehčenějším tónem než jindy, podíváte se z okénka vaší lodi Tempest i pochopíte, co se změnilo v dialozích oproti minulému dílu (thx DualShockers).

A konečně IGN v rámci svého speciálu přinesli procházku po lodi a seznámení s posádkou:

Watch on YouTube

Read this next