If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzeno: Syberia 3 s českými titulky i na PS4/X1

Nečekaný úspěch Comgadu.

Ve sněžné bouři a na pokraji smrti byla Kate ponechána vlastnímu osudu. Naštěstí ji najdou Youkolové, kočovný kmen, který migruje se svými obřími sněžnými pštrosy. Ale co se vlastně stalo? Jak se sem dostala? Kdo ji pronásleduje? A proč? Otázek je mnoho a na odpovědi budete muset přijít vy sami v novém díle kultovní série Syberia 3.

Syberia 3 (Alza.cz) představuje novou generaci žánru adventur a zavede vás do okouzlujícího a tajemného prostředí plného života, které můžete poprvé prozkoumat ve 3D. V srdci světa osídleného hrstkou zajímavých postav objevíte a prožijete úchvatný příběh, který zplodila představivost spisovatele Benoîta Sokala. Dokážete vyřešit všechny hádanky, které vám stojí v cestě?

Podívejte se na trailer s českými titulky, který vás vtáhne přímo do děje! Užijte si zcela nový způsob volného prozkoumávání úžasných lokací, ve kterých budete muset řešit hádanky a záhady, aby mohla Kate pokračovat ve své výpravě za hledáním posledních mamutů na zemi.

Cover image for YouTube videoSyberia 3 - oficiální trailer

Comgad vydá Syberii 3 20. dubna 2017 pro XONE a PS4 v originální anglické verzi za DMOC 1 399 / 49,99 € Kč, v nabídce jazyků bude zastoupena i čeština. Pro PC je připravena D1 edice s profesionálními českými titulky za DMOC 1 099 Kč / 39,99 €, ve které navíc získáte dva předchozí díly zdarma!

Těšit se můžete i na sběratelskou edici pro všechny platformy, která bude obsahovat sběratelskou krabici, sošku Kate Walkerové, 20stránkový komiks, 60stránkový artbook, digitální soundtrack, plakát a 2 litografie s tradičními světlými slonovinovými boky. Verze pro XONE a PS4 bude k dostání v originálním anglickém balení za DMOC 3 499 Kč / 129,99 €, z nabídky jazyků bude možné zvolit i české titulky. Verze pro PC rovněž nabídne české titulky a bonus v podobě obou předchozích dílů série za DMOC 2 999 Kč / 111,99 €.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Syberia 3

Android, iOS, PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments