Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect: Andromeda 4K HDR tech-deníček

O efektech v PC verzi od Nvidia.

Nvidia před okamžikem vypustila 4K HDR video ke hře Mass Effect: Andromeda (Alza.cz). V něm je do detailů rozebrán vztah mezi technologiemi a samotnou hrou, zejméne NVIDIA Ansel, a využití enginu Frostbite. Ve videu naleznete rozhovor s vývojáři a několik záběrů přímo ze hry, natočených ve 4K rozlišení se zapnutou technologií HDR.

Watch on YouTube

"NVIDIA a BioWare pracují ruku v ruce na tom, aby PC verze hry Mass Effect: Andromeda byla skutečně výjimečným zážitkem. Ať už co se týče stability, pokročilých technologií, výkonu a funkcí jako G-Sync nebo GeForce Experience. Společně s technologií HDR využívá nejnovější Mass Effect i NVIDIA Ansel. Ve videu se dozvíte, že se nejedná jen o funkci pro běžné uživatele, ale že byla použita přímo při vývojovém procesu," praví tiskovka výrobce grafických čipů.

Jinak Electronic Arts a BioWare v průběhu uplynulých dní odhalili, že doporučený hardware pro rozběhnutí hry je GeForce GTX 1060. Pokud byste si chtěli hraní užít na maximální rozlišení, je doporučováno být vybaven/a GTX 1070, 1080 či 1080 Ti.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect: Andromeda

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments