Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Uncharted: The Lost Legacy bude mnohem větší než Left Behind u Last of Us

Půjde o samostatnou, menší hru.

Uncharted: The Lost Legacy je chystaný přídavek k Uncharted 4 (koupit na Alza.cz), který ovšem bude fungovat zcela samostatně. Scenárista Josh Scherr a šéf vývoje Kurt Margenau o přídavku mluvili s Game Informer a řekli pár zajímavých, dosud nezveřejněných informací.

Podle jejich slov chtěli udělat něco, co bude moct stát samo o sobě, aniž byste museli hrát Uncharted 4. "Chtěli jsme udělat něco, co bude zcela nezávislé, ačkoli se to odehrává ve stejném vesmíru se stejnými postavami."

DLC chtěli mít zpočátku o mladém Sullym nebo o Cassie, ale nakonec se rozhodli mít jako hratelnou postavu Chloe. Původně mělo být DLC zhruba stejně tak velké jako Left Behind u Last of Us, ale nakonec vyrostl přídavek do mnohem větších rozměrů.

Watch on YouTube

"Jak jsme vymýšleli příběh, bylo hned jasné, že s novými postavami a žánrem Uncharted to musí být něco většího. Chtěli jsme vyzkoušet nějaké nové prvky hratelnosti, takže to potřebovalo místo k dýchání."

V DLC bude největší oblast, jaká se kdy objevila v jakékoli Uncharted hře a The Lost Legacy bude také definitivním koncem celé série. Odehrává se šest až dvanáct měsíců po událostech v Uncharted 4 v jižní Indii.

Zatím se neví, kdy přesně The Lost Legacy vyjde, ale mělo by to být ještě v tomto roce.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments