Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - středa, 29. března

Obrovské výdělky Blizzardu díky Overwatch a eSport lize, update Civilizace nebo levné DLC k Forza Horizon 3.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Snipeři ve Splatoon 2 dokážou opravdu netušené věci. Podívejte se sami:

- World of Tanks komunitě se podařilo nasbírat 84 tisíc dolarů pro War Child, což je organizace, které podporuje děti ve válečných zónách. Wargaming prodával speciální emblem, z nějž sto procent peněz šlo na podporu War Child.

- theHunter od vývojářů Just Cause přijde také v tomto roce na konzole. Jde o open-world loveckou hru, která je již k dispozici na PC, ale vyjde také na PS4 a Xbox One.

Watch on YouTube

- Valkyria Revolution vyjde v červnu. Nejnovější díl Valkyria série tehdy vyjde v Evropě na PS4, Xbox One a Vita. Konkrétně 30. června. Jde o první západní vydání série od Valkyria Chronicles 2 z roku 2010.

- Overwatch liga od Blizzardu by mohla ve svém prvním roce podle odhadů analytiků vydělat 100 milionů dolarů. Podle některých dokonce i 720 milionů dolarů. Stačí, když se navýší počet týmů z 16 na 32, budou mít 75 tisíc vracejících se diváků sezóny a 12 milionů diváků playoff. Pak se s licencemi, sponzorstvím, lístky a merchendasingem mohou dostat přes 700 milionů dolarů. Uf.

- Civilization 6 dostane update, na který spousta fanoušků velmi nedočkavě čekala. Zejména zmírní následky toho, když se chcete ve hře s někým válčit, i když je to jen v sebeobraně. Kompletní seznam oprav najdete zde.

- Tvůrce legendárního Ecco the Dolphin na svém Twitteru zveřejnil své selfíčko v ústředí Nintenda. Snaží se nám snad něco naznačit?

- Pokud máte Xbox Live Gold, prodává se teď přídavek Blizzard Mountain pro Forza Horizon 3 za pouhých 284 Kč, tedy za poloviční cenu. Všichni fanoušci Forza Horizon 3 říkají, že za tyhle peníze si přídavek rozhodně stojí zato pořídit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Overwatch

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments