Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Je tu první důkaz, že Destiny 2 vyjde také na PC

Co budou obsahovat jednotlivé edice hry?

Zatímco fanoušci zatím čekají na první detaily o chystaném Destiny 2 od Bungie, herní distributoři už základní informace mají. Vědí například, jak budou vypadat jednotlivé edice hry, na které platformy hra vyjde a jak budou vypadat covery krabic. A od jednoho španělského prodejce právě unikly dost zásadní informace.

Kromě toho, že se můžete podívat, jak bude vypadat obal PC verze Destiny 2, zároveň se tím potvrzuje, že Destiny 2 konečně vyjde také na PC. Původní Destiny bylo jen na konzole.

Popis hry také potvrzuje, že Cabalové napadnou poslední bezpečné město na Zemi a vaším úkolem bude v našem solárním systému najít ukrytou ničivou zbraň, abyste legii Cabalů zahnali.

Dozvěděli jsme se také, že bude existovat limitovaná edice hry a Collector's Edition. Limitovaná edice bude obsahovat základní Destiny 2, přídavek I a přídavek II, všechny předem ohlášené DLC a steelbook. Collector's Edition bude mít navíc Legendary sword DLC, Legendary emote DLC, emblem Cabal empire, batoh, USB nabíječku se solárním panelem, náramek a další věci.

Předobjednávkou získáte také přístup do bety.

První oficiální trailer na Destiny 2 bude k dispozici v 18 hodin našeho času.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Destiny 2

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments