Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

CD Projekt: Vývoj Cyberpunk 2077 je docela pokročilý

Na hře pracuje 300 lidí, vydání ale jen tak nebude.

CD Projekt řekl, že tento rok patří jejich titulu Gwent a nic jiného vydat nehodlají. Ve finančních výsledcích za rok 2016 se nijak nezmiňují o chystaném Cyberpunk 2077, ale to je proto, že vydání je pořád ještě daleko.

Šéf studia CD Projekt RED, Adam Badowski, pouze prozradil, že vývoj Cyberpunk 2077 je "docela pokročilý" a pracuje na něm největší tým studia za celou historii, který čítá "několik stovek lidí". Prezident CD Projektu Adam Kiciński dodal, že jde pro ně o "velmi ambiciózní titul". Chtějí mu proto dát veškerou péči, kterou potřebuje. "Potřebujeme proto čas, než bude hra připravená," řekl. Jde o nový titul, který je bude doprovázet následující roky, takže ho musí připravit pořádně.

"Práce pokračují a to velmi intenzivně. Nemáme z té situace radost, protože víme, jak ta hra vypadá, díváme se na ni, ale nemůžeme vám o ní nic říct. Tenhle rok patří Gwent. V tomto roce budeme komunikovat jenom Gwent," řekl na setkání s investory.

To, že Cyberpunk 2077 bude studio doprovázet několik dalších let, by mohlo být dalším důkazem, že hra bude mít také multipayer, o kterém se už nějakou dobu spekuluje.

Na Cyberpunk 2077 pracuje okolo 300 vývojářů a tým ještě vzroste po vydání Gwent. Nakonec by mělo na hře pracovat okolo 400 lidí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Cyberpunk 2077

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments