If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Activision má velké plány s filmovým Call of Duty, chtějí být jako Marvel

Hodně filmů, všechny propojené.

Activision by chtělo, aby filmové zpracování Call of Duty bylo mnoho propojených velkorozpočtových snímků podobně jako filmy od Marvelu.

Snaží se o to Activision Blizzard Studios, které vedou Stacey Sher a Nick van Dyk. Druhý jmenovaný pracoval u Disneyho v době, kdy pohltili Marvel a získali pod svá křídla Star Wars sérii. Stacey Sher zase stojí za úspěšnými nezávislými filmy jako od Quentina Tarantina nebo za Gattaca či Garden State.

Pro britský The Guardian mluvili o svých plánech s filmovým Call of Duty. Prozradili například, že první Call of Duty film by měl jít do kin v roce 2018, ale v plánu mají i pokračování. "Máme plány pro několik dalších let. Dali jsme dohromady skupinu scenáristů, abychom si řekli, kam budeme směřovat," prozradila Stacey Sher.

Cover image for YouTube videoCALL OF DUTY: Infinite Warfare All Cutscenes (Game Movie) 1080p 60FPS

"Bude film, který bude trochu jako Black Ops, příběh schovaný v příběhu. Modern Warfare série bude sledovat, jaké je to bojovat ve válce, když vás sleduje celý svět. A pak možná bude něco hybridního, kde sledujete soukromé, tajné operace."

Každý film by měl mít velký rozpočet na úrovni Marvel filmů a inspirují se u nich i tím, že jednotlivé filmy by měly být různě propojené. Nepůjde také o adaptace herní série, ale budou mít vlastní příběhy. Také uvažují o televizním seriálu, který by pokrýval historické konflikty. Ostatně podobně, jako má Marvel spin-off seriály na Netflixu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty 4: Modern Warfare

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo DS

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

PS4, Xbox One, PC

About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments