If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dobré ráno s Eurogamerem - pátek, 7. dubna

Crysis v GTA 5, patch do Mass Effect Andromeda, Batman: Arkham VR už i na PC a další.

"Dobré ráno s Eurogamerem" vychází ve všední dny obvykle v 6:15 či v 9:15 a stručně shrnuje poslední aktuality z videoherního světa, abyste měli co číst cestou do školy, zaměstnání nebo doma u snídaně. Doporučujeme vám také přihlásit se k odběru pravidelného emailového newsletteru.

- Od včerejška by měl být k dispozici patch do Mass Effect: Andromeda s označením 1.05, který vylepšuje některé nejvíc rozbité animace obličejů, možnost přeskakovat animace na galaktické mapě a spoustu dalších věcí, jejichž seznam najdete zde.

- FlatOut 4: Total Insanity je již k dispozici na Steamu. Podívat se můžete také na startovní trailer:

Cover image for YouTube videoFlatOut 4: Total Insanity Steam release trailer

- Do Unreal Engine 4 byla předělána hra Five Nights at Freddy's, můžete si ji stáhnout a zcela volně se procházet po celém prostředí. Stahovat můžete zde a zde.

Cover image for YouTube video

- Batman: Arkham VR už oficiálně míří také na PC, na kterém bude k dispozici 25. dubna. Zahrát si jednu z nejlépe hodnocených virtuálních her budete moct s HTC Vive i Oculus Rift.

Cover image for YouTube videoBatman™: Arkham VR PC Announce Trailer

- Aprílový žertík v Call of Duty byl tak povedený, že hráči chtějí, aby byl ve hře natrvalo. V Call of Duty: Modern Warfare Remastered se objevil mód Prop Hunt, kde se hráči v multiplayeru ukrývali jako běžné věci na mapě - krabice, popelnice a podobně. Ostatní měli za úkol hráče najít. Na Kotaku je o tom celý článek, kde se i zmiňují o nadšení hráčů.

- FIFA 17 míří do EA Access a Origin Access. Objeví se tam už tento měsíc. Na EA Access, tedy služba na Xbox One, přibude také Dragon Age: Origins a Medal of Honor: Airborne.

- Chtěli byste vidět, jak vypadá spojení Crysis a Grand Theft Auto 5? Díky módu, který si můžete stáhnout zde, máte jedinečnou příležitost.

Cover image for YouTube videoGTA V - Crysis 1 and 2 Nanosuit script mod

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments