If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Šeptanda o Alien Isolation 2

Navzdory výsledkům jedničky.

Když vylezl první díl, byl považován za velmi riskantní, protože se v něm hodně plížilo a pomalu pohybovalo, pravý opak proti zběsile bezhlavým střílečkám, které tak frčí.

Sega proto tehdy nebyla moc spokojena s odbytem jen dvou milionů kusů, i kvůli značným investicím do marketingu. Všeobecně se tedy mělo za to, že pokračování toho samého konceptu zelenou nedá, ač recenzentům a hardcore hráčům by se to určitě zamlouvalo...

Avšak časy se zřejmě mění, protože bychom se druhého Alien Isolation (Alza.cz) přeci jen dočkat mohli. Alespoň tak praví čerstvé drby z časopisu Official PlayStation Magazine.

"Naše zdroje tvrdí, že jakmile budou dokončeny veškeré práce na Halo Wars 2, může začít vývoj nové hry s Vetřelcem od týmu stojícího za Alien Isolation v Creative Assembly."

Hlavní designér jedničky před časem v rozhovoru pro AVPGalaxy přiznal, že se o nové hře ve studiu s kolegy skoro každý den baví. Mají prý spoustu nápadů, jak vše směřovat, dokonce i vypilované koncepty pro pokračování příběhu té samé hrdinky. Jestli se tak opravdu stane, v tom ovšem bude mít finální slovo Sega coby investor.

Nebyla by premiéra filmu Alien Covenant v květnu fajn příležitostí pro ohlášení hry...?

UPDATE - dle našich zjištění tyto spekulace nejsou založeny na pravdě a Alien Isolation 2 se konat nebude.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alien: Isolation

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments