If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Darksiders 3 předčasně oznámeni

S detaily a obrázky.

Obchod Amazon předčasně vyzradil existenci třetího dílu hack and slash rubačky, včetně detailů a prvních obrázků, ještě před oficiálním oznámením. Jako datum PS4 a X1 verzí uvádí Vánoce 2018.

V Darksiders 3 budete hrát za Fury, kouzelnici, která používá svůj proutek a magii k obnovení vyvážení mezi dobrem a zlem na Zemi. Popisována je jako ta nejméně předvídatelná a nejzáhadnější ze Čtyř jezdců Apokalypsy. V předešlých dílech série jste oproti tomu hráli za War a Death.

Fury se má ve hře vyskytovat v různých podobách, z nichž každá ji zpřístupní nové zbraně, pohyby a schopnosti. Cílem je porazit Sedm smrtelných hříchů a jejich služebníky v postapokalyptickém otevřeném světě v pro sérii typickém uměleckém stylu.

Při cestě tam a zpět různými prostředími a postupem příběhu navštívíte nebe i hluboké peklo, vše poznamenané dlouhou válkou a zarostlé přírodou.

Vývojem je pověřeno studio Gunfire Games složené z původních tvůrců z Vigil Games, kteří po zániku THQ skončili. O značku se nyní starají THQ Nordic, kteří odmítli tento únik komentovat (oznámení patrně nastane v nejbližší době) a nedávno vypustili remaster jedničky a dvojky Darksiders.

Náhled obalu rovněž z Amazonu:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Darksiders 3

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments