If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konverze Vanquish na PC detailně

+ bonusy, HW nároky, termín.

Dlouhá série teaserů od Segy, které z celé věci dělaly bůhvíco a pokoušely se vyvolat rozruch (prakticky zadarmo), aniž by po hře ještě dnes někdo extra prahnul, je konečně u konce. Před pár minutami došlo k oficiálnímu oznámení.

Futuristická střílečka Vanquish od Platinum Games z roku 2010 (tehdejší recenze, 8/10) vyjde opravdu v konverzi pro PC. Stane se tak již 25. května s cenovkou 20 eur.

Za ně dostanete digitální Deluxe edici s ukázkami hudby, artworky, wallpapery atd. Kdo navíc vlastní Bayonetta od téhož studia, získá 25 % slevu.

A v čem bude PC port jiný než originál, dnes výrobcem zpětně nazývaný "revolučním sci-fi"? Odemčený framerate (60fps jistých), odemčená HD rozlišení až po 4K, široká nastavení grafiky (anti-aliasing, anisotropic filtering, SSAO nasvícení, přizpůsobitelné textury i stínování), obsažení veškerých DLC logicky hned v základu.

Cover image for YouTube videoVanquish | PC Announce Trailer

Níže ještě HW nároky a první PC screenshoty ze Steamu. Bude určitě zajímavé sledovat, jak moc za těch sedm let zestárly krycí mechanismy ve stylu Gears of War, které už dnes tolik nefrčí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Vanquish

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments