Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Red Dead Redemption 2 na údajném screenshotu

Podvrh či reálný?

Pokud je falešný, někdo si s ním dal spoustu práce, aby působil co nejvěrněji. Nebo mnohem jednodušší vysvětlení: dost možná je pravý.

Na GTAForums se odpoledne objevil údajný screenshot z Red Dead Redemption 2 (Alza.cz), asi nejočekávanější hry letošního podzimu.

Všichni nadržení fanoušci, kterým Rockstar zatím neposkytl nic jiného než odhalovací trailer, se samozřejmě ihned pustili do rozboru každé drobnosti a zkoumání autenticity. Bude to snad prequel s mladým Johnem Marstonem?

Zatím se všeobecný názor přiklání k tomu, že by to mohlo být pravé, protože 1) hlavní postava na obrázku je podobná té na nosném artworku + 2) má ve stoje zkřížené nohy úplně stejně jako někdo v traileru.

Klidně je možné, že jde o speciálně naaranžovaný obrázek z press-kitu, který byl v Photoshopu dodatečně upraven, nejspíš je též zachycen z jiného než standardního pohledu kamery.

Přehlédnout nelze určité podobnosti s jedničkou (logické), zatímco kopce v pozadí i provazy kolem hlavy koně opět odpovídají traileru. Podezřelý je naopak ten kostel, který byl nejspíš někým do scény vložen dodatečně, což lze vyčíst při větším přiblížení.

V amerických krámech je už teď Red Dead Redemption 2 pro PS4/X1 hodně na očích za pomoci různých marketingových předmětů (plakáty, prázdné papírové bedny), přestože má vyjít až v říjnu či listopadu 2017.

Read this next