Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Wild West Online nakonec Kickstarter vynechá

Změna strategie klonu RDR.

Hra, která byla ve virálce úmyslně zaměněna za Red Dead Redemption 2 a úspěšně se tak přiživila na legendě od Rockstaru, mění strategii.

Vyvolané pozdvižení u hrářské komunity, společně s tisíci obdrženými emaily a 200 tisíci návštěvami oficiální homepage, to vše přesvědčilo investory k poskytnutí dalších financí (cca 250 tisíc dolarů), takže Wild West Online už nebude muset zkoušet štěstí na Kickstarteru.

Vynechá i Early Access fázi na Steamu, namísto toho má být o letních prázdninách rozjeto alfa-testování a uzavřená beta.

Neznámé studio 612 Games také díky zajištění více peněz slibuje, že rovnou od začátku ve hře budou ženské postavy a sociální aktivity jako karty, se kterými se původně počítalo jako s dodatečným cílem kampaně na KS. Finální/ostrá verze se objeví ještě do konce letošního roku, později dojde na ty přídavky jako přepadení vlaku apod.

"Westerny na počítačích žalostně chybí, takže se nemůžeme dočkat, až hru vypustíme," praví Stephan Bugaj v tiskové zprávě, kterou se dokonce odvážil nazvat "Konkurent Red Dead na PC", což už je možná od Rockstaru žalovatelné.

Jak asi tohle celé dopadne? Spatří někdy Wild West Online světlo světa nebo to je pouze něco, co vypadá báječně pouze na papíře? Zjistíme až poté, co autoři uvolní první video z hraní... Zatím okolo další obrázky.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments