If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Endless Space 2 i krabicově v ČR

Vesmírná tahovka právě vychází.

Marně pátráme v paměti, kdy něco podobného přišlo i v diskové verzi do kamenných obchodů v České republice. Snad naposledy Beyond Earth, odbočka Civilizace?

Za krabicové vypuštění ostré PC verze Endless Space 2 nejen na Steamu, jak mají obvykle vesmírné tahové strategie ve zvyku, vděčíme společnostem SEGA a Cenega Czech. K dostání je od tohoto pátku za sedm stovek (Alza.cz), tedy výrazně méně než digitálka za 40 eur. Startovní trailer:

Cover image for YouTube videoEndless Space 2 - Pathfinders Launch Trailer

Po období vylaďování hry, kterého bylo dosaženo díky předběžnému přístupu od Amplitude Studios, přichází plné vydání a hra je tak připravena uvítat nové, ale i stávající hráče. Vyzve je, aby se postavili výzvě o dobytí celého vesmíru, nebo jedné z mnoha odlehlých civilizací. Dobývejte a kolonizujte rozmanité světy, sbírejte suroviny, budujte masivní flotily, válečné lodě nebo průzkumné stanice, a rozšiřujte tak své impérium. K odhalení tajemství starodávných ras, vývoji pokročilých technologie nemyslitelné moci a setkání s novými formami života.

Příběh se odehrává v galaxii, která byla poprvé kolonizována lidmi známými jako Endless. Vše, co po nich nyní zůstává, jsou mystické ruiny, mocné artefakty a téměř magická látka známá jako Prach. Mezi hlavní prvky hry Endless Space 2 patří: Osm hlavních civilizací, včetně zcela nové civilizace „Unfallen", módy pro jednoho a více hráčů, nový engine umělé inteligence (AI), tutoriál pro začátečníky a herní tipy pro pokročilé hráče a experty a mnohem více. HW nároky zde.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Endless Space 2

PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments