If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Last-minute odklad Get Even

Kvůli teroristickému útoku.

Vypustit hru, která je o únosu, týrání a osvobozování dívky (včerejší poutáky) zrovna ve dnech, kdy celá Velká Británie truchlí po teroristickém útoku na koncertě pro teenagery s více než dvaceti mrtvými, by nebylo příliš moudré a mohla by se snadno stát terčem kritiky bulváru.

Došlo proto k výjimečnému last-minute odkladu - pouhé dva dny před oficiálním vydáním na pulty - přestože všechny reklamní kampaně a marketing běží na plné obrátky. Určitě tedy nelze podezřívat výrobce z použití všeho coby pouhé záminky, jinak by vydání stíhal úplně v pohodě.

"S ohledem na nedávný bombový útok, ke kterému došlo před dvěma dny v britském Manchesteru, se společnost Bandai Namco z respektu k obětem a jejich rodinám rozhodla odložit vydání hry Get Even o měsíc, na 23. června."

Cover image for YouTube videoGet Even - PS4/XB1/PC - I'm in (Side Story Video #3)

Polský psychologický thriller (Alza.cz) z této nečekané změny může těžit získáním času navíc, aby se o něm začalo mezi hráči více mluvit, až se přiblíží okurková sezona. Vše se samozřejmě týká i uvedení v ČR/SK, potvrdila nám Cenega.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Get Even

iOS, PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments