Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Na době vydání nezáleží, říká vydavatel Red Dead Redemption 2

Další komentář k posunu.

CEO 2K, Strauss Zelnick, se na výroční konferenci před akcionáři ještě jednou vrátil k odkladu Red Dead Redemption 2 (Alza.cz), čímž navázal na včerejší upřesnění termínu a důvodů.

Podle něj vůbec nehraje roli, kdy hru vydají. Na termínu nebude záležet, věří si. A nelze se mu divit, když má v rukávu takové eso. Ano, u nejočekávanějších her od nejvěhlasnějších studií je skutečně jedno, lidé si je koupí na každý pád kdykoli, ale zdaleka to neplatí pro všechny ostatní hry.

"Podívejte se na první díl Red Dead Redemption. Vyšel tehdy v květnu a stal se mimořádně úspěšným titulem. Zákazníci konzumují zábavu po celý rok, nepřestávají s tím během letních měsíců. Věříme, že pokud lidem poskytnete výjimečný zážitek, vezmou si ho kdykoli," uvedl šéf 2K.

Někdo z tazatelů na konferenci se totiž ptal, zda RDR2 neublíží skluz téměř do letních měsíců, kdy je spousta publika někde na dovolených nebo tráví čas spíš venku než před obrazovkou. Ale už můžeme být v klidu, když víme, že to jsou plané obavy a hra cílí na přelom dubna - května 2018.

Watch on YouTube

Uvidíme, jestli se tímto prohlášením budou 2K řídit, pokud by náhodou časem došlo k dalšímu posunu - jestli by pak radši vydání nenechali až na září či říjen po skončení prázdnin na severní polokouli, jako to mívali ve zvyku dříve.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Red Dead Redemption 2

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments