Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Battlefront 2 prý na Scorpio lepší než na většině PC

Výpověď insidera.

Člověka jménem Jez Corden znáte, že? To je redaktor webu Windows Central, uznávaný insider. A zároveň ten, kdo před časem zveřejnil video devkitu Scorpio i fotky.

Očividně tedy má dobré kontakty (jeho zvěsti se v minulosti potvrdily) a ohledně nové konzole Microsoftu ví, která bije. Nyní přišel se slovem do pranice, která nepochybně vyvolá spoustu reakcí:

"Už vím, že Star Wars Battlefront 2 poběží lépe i bude vypadat lépe na Scorpio než na drtivé většině PC ze Steamu. V nativním rozlišení 4K a 60 snímcích za vteřinu."

Bude snad tohle hlavní sdělení z E3 konference Microsoftu - že na Scorpio se bude hrát lépe než na počítačích? Dosud se přitom mělo, že pokud investujete do pořádného děla, PC verze her budou vždy o něco lepší.

Záležet v tomto směru bude hlavně na prodejní ceně Scorpio: pokud za stejné peníze (spekulovaných 500 dolarů??) nedokážete letos na podzim sehnat stejně výkonný procesor a grafický čip do klasického PC, který by zvládl Battlefront 2 ve 4K a plynulých 60fps, mohlo by se klidně tohle proroctví insidera naplnit.

Může být pravdivé i s ohledem na hardwarovou statistiku Steamu, která je částečně zkreslena hráči hardcore strategií či starých her, kteří se tam míchají s geeky vyžadujícími vždy tu nejlepší kvalitu nejnovějších stříleček.

Jiná věc ovšem je, jak dlouho vydrží tohle tvrzení Cordena v platnosti, až příští rok půjde koupit za stejné peníze zase o něco modernější PC, kdežto Scorpio vám zůstane takové, jaké je, bez možnosti upgradu...

Read this next