If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Little Nightmares se prodlouží o DLC

Secrets of the Maw + UPDATE.

Tato strašidelná arkáda s logickými hádankami byla v dubnu všemi chválena a už nedávné shrnutí ocenění naznačovalo DLC, o němž se dnes dozvídáme bližší detaily díky nahození na PlayStation Store.

Smaže se tak jeden ze záporů Little Nightmares (Alza.cz), kterým byla kratší délka (byť také za odpovídající nižší cenu).

Přídavek se jmenuje Secrets of the Maw, stojí 10 eur a přinese epizody s paralelním příběhem v tom samém prostředí. Hrát budete za chlapce Runaway Kid, který se rovněž snaží utéct z tohoto prostředí.

Během své cesty prozkoumá The Depths, The Hideway a jiné skryté části lodi The Maw, čímž nabídne jinou perspektivu na dobrodružství Six v původní hře, zároveň musí překonat nové výzvy.

Datum vydání zatím neznáme, tyto epizody patrně budou vypouštěny postupně. Na Steamu se už dá zakoupit Complete Edition Little Nightmares za navýšenou cenu 30 eur.

UPDATE 16:00 - krátce po zveřejnění článku došlo k oficiálnímu oznámení DLC, dle nějž vyjdou tři epizody v červenci, listopadu a lednu příštího roku. První obrázky:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Hunger

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments