Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Odklad Kingdom Come až na 13. února 2018

+ příběhové video, cena, obal...

Středověké RPG z našich luhů a hájů bohužel postihl další odklad. Kingdom Come Deliverance (Alza.cz) nestihne vyjít letos, jak se dosud slibovalo, nýbrž až 13. února 2018, souběžně pro PC/PS4/X1 v krabicích i digitálně. Oznámili to Warhorse Studios v pár minut starém videu nazvaném "Rex, Familia et Ultio" o příběhové zápletce, které vám přinášíme jako první hned po desáté hodině:

Watch on YouTube

Původní Kickstarter uváděl vydání v prosinci 2015, pak došlo k odkladu na léto 2016 a potom na někdy v roce 2017, což se tedy opět nedodrží. Ten únor 2018 už je však stoprocentní jistotou, když známe přesný den a když je pod tím podepsán důvěryhodný distributor ve světě. Pokud by vznikla jen PC verze, nemuseli bychom čekat tak dlouho a být ve vleku konzolovek, ale cílem autorů je premiéra na všech platformách naráz.

Z dnešní tiskové zprávy jsme se jinak dozvěděli cenu: pro PC bude digitální i krabicová hra stát 50 eur (nebo 60 dolarů či 45 liber), zatímco pro konzole bude dražší, 60 eur (nebo 60 dolarů či 55 liber). Sběratelské edice prý budou oznámeny později od Deep Silver.

Kingdom Come má nově produktovou stránku na Steamu, která obsahuje hardwarové nároky a potvrzuje přítomnost českých titulků i absenci českého dabingu. Díky zalistování na Steamu si ho můžete přidat do svého seznamu přání.

Warhorse také vybrali finální obal krabicovky, který vidíte výše. Tenhle motiv jsme v lednové anketě považovali za nejhorší, alespoň že byl oproti tehdy mírně upraven a přiblížen.

Read this next