Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

E3 videa Spider-Man a Detroit

Jedno nadchlo, druhé zklamalo.

Pětiminutový trailer o příběhu PS4 exkluzivity Detroit: Become Human (Alza.cz) odhalil třetí ovladatelnou postavu, Markuse, který se připojí ke Connorovi a Kaře. Jinak nic extra úchvatného, dřívější natěšení v tuhé konkurenci pozvolna klesá, ani stále nebylo sděleno datum, což zamrzí. Zprvu se až zdálo, že to je nějaký mix Watch Dogs a Infamous, nikoli TA hra od Quantic Dream navazující na Heavy Rain a Beyond. Snad budou pocity reportérů z půlhodinového hratelného E3 dema pozitivnější..

Watch on YouTube

Naprosto špičkově naopak vypadá nový Spider-man pro PS4 (Alza.cz) od Insomniac Games. Houpání se na laně nad živoucím městem pod vámi, plynulé přechody mezi veškerými pohyby pavoučího muže, chycení vrtulníku do spletené sítě mezi mrakodrapy, pád mamutího jeřábu na stěny budov a povedené boje s mačkacími minihrami v cutscénách - to jsou jen některé devizy této hry, ovšem odložené na 2018. Původně měla dorazit už letos, tudíž tichý odklad.

Watch on YouTube

Sony nicméně věří Spider-manovi natolik, že ho v programu zařadila jako závěrečnou hru své E3 2017 konference. Škoda, žádné The Last of Us 2, žádné Death Stranding (OK, Kojima avizoval, ale mohl aspoň teaser či render), natožpak Red Dead Redemption 2, ani Dreams od Media Molecule (co se s ním děje?), nic takového se bohužel nekonalo, takže obsahově nabušená konference skončila nezvykle rychle po pouhé hodině.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Detroit

PS4

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments