If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak to bylo s Kingdom Come a PS4 verzí na E3?

Tvůrci nám objasnili i nový obsah.

Ještě předtím, než se zítra v 6 večer objeví nové materiály ze hry ve vysílání na Twitch, jsme hodili řeč s PR manažerem Warhorse Studios, který nám objasnil některé nejasnosti.

YouTube kanál PlayStation Access totiž před pár dny tvrdil, že má vůbec první video z PS4 verze Kingdom Come (Alza.cz), ale mnohým se to nějak nezdálo. Vypadalo totiž úplně stejně jako PC verze, včetně shodného rozhraní, nemluvě o staré známé herní pasáži.

Cover image for YouTube videoKingdom Come: Deliverance - The RPG That's Like Real Life Elder Scrolls

Tobi Stolz-Zwilling pro Eurogamer přiznal, že to video výše bylo ve skutečnosti natočeno na PC s hardwarovými specifikacemi PS4 Pro, prý kvůli editaci videa.

Pravdou nicméně zůstává, že Kingdom Come na E3 skutečně na PS4 běželo v hratelné podobě. Takže když měli reportéři PS Access s konzolovou verzí osobní zkušenost a když se jim naskytla šance natočit hru na podobné sestavě co PS4 Pro, použili to i pro video, jakkoli to může být trochu zavádějící.

Když jsme se Tobiho optali, proč dosud veřejnosti kromě traileru k příležitosti E3 nepředvedli nějaký nový obsah ze hry, odpověděl takto - tzn. určitě to není tak, že by nic nového ze hry neměli, jak se dosud mohlo navenek jevit z YT:

"Jelikož jde o RPG, zase toho tolik ukázat nemůžeme. Nicméně bojový tutoriál a skirmish na konci E3 dema byl úplně nový. Celkově jsme žurnalistům na veletrhu demonstrovali třídílnou půlhodinoou prezentaci a pak si půl hodiny mohli zkusit hru sami. To, co vidíte od PS Access, je jen desetiminutová pasáž z B-roll, takže to není úplně reprezentativní vzorek našeho obsahu pro E3. Dovezli jsme tam nové uživatelské rozhraní, kodex, novou minihru, rozdílný přístup k prvnímu úkolu, nové cutscény, velký bojový tutoriál a skirmish s různým přístupem."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Come: Deliverance

PS4, Xbox One, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
RPG
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments