Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

OZVĚNY českého herního Twitteru 1/2017

Zachyceno v éteru.

Tvůrce DayZ, Dean Hall, si stěžuje, že česká hra Space Engineers od Keen Software House mu s nahranými 763 hodinami (!) kazí produktivitu, takže se té jeho nové isometrické sci-fi RPG Stationeers kvůli tomu možná nedočkáme tak brzy, jak bychom teoreticky mohli:

Facebook zablokoval účet Dana Vávry z Warhorse kvůli fotce s obnaženými dámami z koncertu, který navštívil:

Recenzent a copywriter v Socialsharks Daniel Krásný se rozhodl jít proti proudu a pochválit často haněnou (PC Gamer 66%, GameSpot 70%, PushSquare 4/10) novou hru Get Even (Alza.cz) od polských Farm 51:

Další díl prý velmi populárního časopisového Score Retro speciálu na stáncích hned tak nečekejte, protože šéfredaktor Jan Modrák je po pár týdnech od minule opět... na dovolené:

Aleš Harazim z EG a JenProMuze.cz se pozastavil nad animacemi Kingdom Come, které jsou dle jeho názoru horší než v kritizovaném Mass Effect. Škoda, že Twitter má jen 160 znaků a že to více nerozvedl:

Bývalý šéfredaktor Hrej Jiří Bigas si posteskl nad embargem Get Even. Situace byla taková, že v médiích kolovaly rozdílné informace ohledně jeho vypršení, takže rozhodně nešlo o nějaký nekalý úmysl Bonuswebu ani nás (článek jsme měli v redakčním systému připraven měsíc dopředu kvůli odkladu vydání hry).

Domácí distributor ConQuest dal na vědomí, že v Praze potkáte velkoplošné billboardy na hru Arms pro Switch. Kéž by pomohly k prodeji více kusů namísto obvyklých pár desítek jako u většiny 3DS/WiiU her Nintenda v ČR...

Spolumajitel obchodu Xzone Martin Schovanec je hrdý na to, že se jim povedlo domluvit s Dominikem Haškem na jeho oficiální účasti na dárku ke hře NHL 18:

Read this next