Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mass Effect Andromeda zlevněno ani ne na pětistovku

U nás o třetinu.

Pouhých pár dnů po zprávách, že se nebude konat žádné singleplayerové DLC ani pokračování, přišla pro Mass Effect Andromeda další tvrdá rána.

Nástupce kdysi velmi uznávané série byl pouhé tři měsíce po vydání (koncem března) zlevněn na pouhých 20 amerických dolarů, čili v přepočtu ani ne pět set korun českých.

Tato slevová akce na krabicové PS4 a X1 verze (nové kusy, nikoli bazarovky) nyní běží na GameStopu (navíc s poštovným pro Američany zdarma), čímž navázala na dřívější přecenění z 60 dolarů na 40. Obvykle se přitom podobné AAA tituly drží na vyšší ceně mnohem déle.

Je to bohužel jen další důkaz o jasném neúspěchu hry BioWare, kterou zostudily recenze, ne úplně ideální animace i neoficiální zvěsti z Kotaku, že vše údajně bylo narychlo upečeno za pouhý rok a něco kvůli složitému vývoji po přechodu na nevhodný Frostbite engine.

Na Alza.cz je nyní Andromeda také zlevněna a to o třetinu, tudíž PC, PS4 a X1 verze stojí shodně 1049 Kč namísto původní doporučené ceny šplhající u konzolovek až ke dvěma tisícům.

Cena spadla i jinde ve světě: např. v Austrálii nyní stojí 57 dolarů namísto běžných 100, zatímco ve Velké Británii za ni lidé dají 33 liber (podobné co u nás).

Pro uchazeče o hru tedy naprosto ideální doba, kdy ji výhodně pořídit a osobně si ověřit, jestli je opravdu tak špatná, jak se o ní povídá.

Watch on YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect: Andromeda

PS4, Xbox One, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments