Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Žádné pokračování příběhu The Wolf Among Us

Ani adventurních Borderlands.

UPDATE - tak to bylo zřejmě jen klamání tělem, protože den poté byla druhá řada The Wolf Among Us oficiálně ohlášena.

Původní zpráva - Zatímco se řeší nová řada adventurního Batmana, dle úniku z novozélandské ratingové agentury prý s názvem The Enemy Within (oznámení patrně na brzkém Comic-Con v San Diegu), vytížení Telltale mají pro stávající fanoušky i dvě horší zprávy.

V současnosti totiž nepočítají s pokračováním příběhu pohádkově-detektivní série The Wolf Among Us, ani s nástupcem Tales from Borderlands z univerza hry od Gearboxu.

"Interně jsme v našem studiu dospěli k rozhodnutí, že nebudeme pokračovat v příběhu prvního The Wolf Among Us a do budoucna necháme nezodpovězené otázky ze závěru hry tajemstvím," uvedli v AMA na Redditu. Nehodlají tedy vysvětlovat přítomné cliffhangery, prý zůstanou ve výplodech fantazie a spekulací hráčů.

V případě dalšího Tales from Borderlands je situace taková, že teď prý je na tahu Gearbox, aby pokračoval s vyprávěním v zatím nepotvrzeném třetím velkém dílu série (nejspíš podzim 2018).

Job Stauffer, šéf komunikace Telltale řekl, že vědí o něčem chystaném v tomto směru, ale než bude Gearbox hotov, nebudou v tomto směru nic podnikat. Takže není vyloučeno, že později po Borderlands 3 (Alza.cz) se zase adventurní odbočka obnoví, ale to je otázka nejméně pár let.

Read this next